Afscheid nemen...

Gepubliceerd op 6 november 2016 om 20:12

Ik kan maar moeilijk afscheid nemen...

Aan sommige dingen ben ik gehecht, een boek wat ik al 3 keer gelezen heb, iets wat de kinderen op school gemaakt hebben, of een kledingstuk wat tot op de draad versleten is..

T-shirt Great Dixter 1

Wij zijn 2 keer naar Great Dixter geweest in East Sussex, en natuurlijk neem je dan een souvenier mee, 1, (of 2..) plant(en) of iets om mee te werken in de tuin, maar in dit geval ook 2x een t-shirt van Great Dixter. Wat heb ik ze gedragen! Maar helaas zijn ze echt aan het verslijten, ik durf ze niet meer aan te schieten. Ik ben toch al geen modepop, wat ik aanschiet moet goed zitten, mouwen en pijpen lang genoeg en zeker niet skinny! 

Mocht iemand mij naar de tuin zien fietsen dan kan ik gerust een broek met zwarte knieën aan hebben (zwart van de dag ervoor) een bodywarmer met beitsvlekken, een trui die mijn dochter van haar eerste bijbaantje heeft gekocht (nu toch al wel zo'n 18 jaar geleden denk ik..) en een t shirt.

T-shirt2.jpg

Maar omdat ze van Great Dixter komen, wat mijn favoriete tuin is, kan ik ze maar moeilijk weg gooien. Ik zal ze niet meer aanschieten maar weg zijn ze nog niet!

T-shirt1-1.jpg