Wie is Wilma

Mijn naam is Wilma Goorden en ik heb sinds 1996 een volkstuin op 't Zand in Roosendaal.
't Zand is een van de 3 complexen van de RVV,
De Roosendaalse Volkstuinvereniging.

Mijn tuin is nu nog 270m groot.

Ik ben begonnen op 140m, daarna ben ik naar een groter stuk verhuisd aan de overkant van ons complex en heb daarna aan een kant twee stukken erbij gehad.

Maar... ik was steeds onkruid aan het verwijderen, was ik aan het ene eind nog niet klaar, moest ik eigenlijk alweer aan het andere eind beginnen...(het stuk was door de 400m!)
Het verstand komt dus met der jaren en is nu gereduceerd tot 270m.
En dat is perfect! 
Rien heeft mij hier altijd mee geholpen, stukje eraf weer 'n stukje erbij... Maar nu is het goed.

Het is ongelooflijk hoe snel een tuin in een paar dagen kan veranderen.
Ik probeer de tuin op kleur te houden, maar 'aanwaaiertjes' kan ik maar moeilijk verwijderen, met als gevolg dat er wel eens een kleur tussen staat die daar eigenlijk niet behoort te staan.
Maar ach...dat is nou mijn tuin!

In mei 2016 ben ik door BNDeStem geintervieuwd, terwijl ik dit schrijf is het 14 januari 2017...(ik had geprobeerd om het artikel in 2 delen de scannen, omdat mijn scanner geen A3 formaat is was dat geen succes) Het is nu gescand door Multicopy en kan het artikel nu dus op mijn website zetten, mocht u geïnteresseerd zijn... Hieronder kunt u het lezen, als u op het pijltje in de rechterbovenhoek klikt wordt het artikel vergroot, klik daarna op het vergrootglas zodat u het goed kunt lezen.