U bent op mijn videopagina

Met mijn fototoestel maak ik ook wel eens een filmpje.
Of ik maak van foto's een filmpje.
Kijk eens of er iets bij is wat u aanspreekt.

De stilte van een zonnige zomeravond op 't Zand

De stilte op een zomerse zondagavond, alhoewel...stil, niet helemaal.
De vogels fluiten uit volle borst.
Dit is echt genieten. Een aangename temperatuur, lekker rustig, een tuin vol bloemen en fluitende vogels. Wat wil je nog meer...(Gemaakt door Wilma: juni 2011)

Van maand tot maand in de tuin

Ik maak in elk jaargetijde wel foto's, er is altijd wel wat te zien. Ik heb een filmpje gemaakt met van elke maand een mooie seizoens foto, mooi om te zien.

Van poter naar kook en frietpan

Niet écht een filmpje gemaakt met m'n camera, maar een klein filmpje gemaakt van wat foto's.
Het leek me leuk om eens mijn aardappeloogst te laten zien. Al zolang ik tuinier is dit toch wel iets wat mij goed lukt, al zeg ik het zelf, en niets smaakt zo lekker als zelf gekweekte aardappelen uit eigen tuin.
Dit jaar voor het eerst de speciale aardappel meststof van DCM gebruikt, met prima resultaat! In het filmpje is maar een gedeelte van de oogst, de rest blijft in de grond tot dat ik ze nodig heb. (Dat gaat heel goed, het ras is Frieslander, een vroege aardappel dus, maar het gebeurt wel dat ik de laatste aardappels pas eind september uit de grond haal en meeneem.)

Sneeuw op mijn volkstuin

Sneeuw, mooi om te zien, maar er kwam vanwege de milde winter al best veel uit de grond, dus was er toch wat schade aan m'n bollen, tulpen vooral. Ik heb dit filmpje gemaakt op een zaterdagmiddag, ik heb toen ook foto's gemaakt die u kunt zien in het 'Sneeuw' mapje in mijn fotoalbum.
(Gemaakt door Wilma: 4 februari 2012)

Intro filmpje van volkstuincomplex 't Zand

Dit is een intro filmpje, niet door mij gemaakt maar door Henk, een mede tuinder.
Het geeft een idee van ons complex, dus niet zo zeer van mijn tuin alleen.