Bezochte tuinen en tuincentrums 

Een overzicht van tuinen en tuincentrums die wij hebben bezocht in Nederland en Engeland. Kijk voor een verslag onze reis naar The Chelsea Flowershow 2013 op een aparte fotoalbum pagina.

Bezoek aan Norfolk Lavender juli 2013

Lavendel, ik hou van die geur, met je hand erover heen strijken en dan even ruiken. Heerlijk!
Op t.v. hadden we Norfolk lavender al eens voorbij zien komen, dus dit stond boven aan het lijstje.
Ze hebben hier meer dan 100 soorten Lavendel, die je ook kunt kopen met andere aanverwante tuinartikelen, alsook verzorgings produkten met lavendel.
Buiten op het terras van de koffieshop hebben we genoten van een overheerlijke, versgebakken lavendel scone!

Bezoek aan tuincentrum Bawdeswell, Norfolk  juli 2013

Als we weten in welke streek van Engeland we op vakantie gaan, is een van de eerste dingen die ik doe; kijken of er een tuincentrum in de buurt is.
Deze keer was de keuze snel gemaakt! Het Bluebell Square Shopping Centre is namelijk een overdekt winkelcentrum met hele leuke winkeltjes en daarin ook het Bawdeswell Garden Centre .
Bij die leuke winkeltjes was Tudor Rose Miniatures ook een poppenhuiswinkel,  , en omdat ik zelf ook een poppenhuis heb, was dit een super goede keuze!
Mocht u soms in Norfolk op vakantie gaan, en een leuk tuincentrum willen bezoeken, dan raad ik dit van harte aan!

De tuin van Laura Dingemans 2012

Op 30 september 2012 zijn wij naar de open dag van de tuin van Laura Dingemans geweest. Het was wat later in de middag dus was er mooi zacht licht.
Deze tuin ligt in Heerle, Noord Brabant.

2 Keer per jaar is er een open dag, maar deze tuin is eigenlijk het hele jaar, op bepaalde dagen, te bezichtigen. Kijk voor de openingstijden op de website van Laura Dingemans.
Laura's tuin doet mij een beetje aan de tuin van Sissinghurst denken, zeer de moeite waard dus om een te gaan kijken! En er is ook een kwekerij met planten te koop, die in de tuin ook te zien zijn.