Een stukje tuingeluk erbij

Gepubliceerd op 11 januari 2016 om 14:45

Ik heb er weer een klein stukje tuin bij!

De tuin tussen mijn buurvrouw en mij kwam vrij, een stukje van 70m. Dat hebben we gedeeld, mijn tuin is nu 270m groot. Groot genoeg. (Maar dat heb ik vaker gezegd...)
We wisten het al afgelopen zomer, volop tijd om te plannen dus.
Een zonneroosje dat over mijn pad groeide is gesnoeid en naar het nieuwe stuk verhuisd, de Phlomis kan z'n gangen gaan, de Acanthus lijkt 1,5 x zo groot nu het gaas weg is. Zo te zien hebben de planten die er nu staan het tot nu toe naar hun zin.

Stukje tuingeluk erbij

Er is nog zwarte grond vrij maar dat zal wel niet lang meer duren, plannen zat!
Ik heb er ook weer een nieuw zitje bij, zodat ik met mijn buuv kan kletsen en in het voorjaarszonnetje kan zitten.

Een extra zitje

Wat (helaas weer) is blijven liggen zijn de bollen, ik heb er weer heel veel gekregen met mijn verjaardag maar door het plaatsen van het hek en een gebroken teen ben ik er niet eerder aan toe gekomen. 2 Weken geleden ben ik ze gaan planten, het weer zit/zat mee..
De temperatuur is goed, maar vanochtend begon het te regenen toen ik de Hyacinten in de grond wilde stoppen. Maar ze moésten er in, die jas en de broek die drogen wel weer. Maar het weerbericht zat er wel flink naast hoor.
Hopelijk zit het weerbericht er komende week ook naast want hij houdt vorst en winterse neerslag, dat kan ik nu niet gebruiken...